Geluidssets
Iedere tak van sport heeft zijn eigen wensen.
Met Sport Sound vullen we die graag op de juiste manier in.

Wielerkoersen
Nabij start-finish plaatsen we in de basis 4 full-range luidsprekers en langs de rest van het parkoers plaatsen we hoornluidsprekers of indien gewenst nog meer full-range luidsprekers, met een maximum van 16 stuks. met de hoornluidsprekers kunnen we tot 3000 meter buitenbekabeling gaan en derhalve de meeste lokale wielerronden het volledige parkoers van geluid voorzien.

Hardloopwedstrijden en prestatielopen
Deze wedstrijden/lopen kennen vaak trajecten van 5 of meer kilometers. Gedeelten waar vaak ook geen of weinig publiek staat. De geluidsinstallatie concentreert zich dan ook veelal rondom start en finish als die op één plaats zijn gesitueerd.
Steeds vaker komt het voor dat deze ook nog op flinke afstand van elkaar liggen.
Bij de start wordt een separate regieset geplaatst welke weer aansluit bij de installatie bij de finish. De keuze van de luidsprekers is weersafhankelijk, waarbij de hoornluidsprekers weersbestendig zijn tot 95% vocht en dat zijn heel stevige regenbuien.
Als doorkomstplaatsen belangrijk zijn of waar meer publiek is, kan altijd een extra geluidsset geplaatst worden. Bij iedere set wordt ook een technicus geleverd.

Baanatletiek
Bij activiteiten op en rond de atletiekbaan past de set van 16 full-range luidsprekers het beste. Op ca. 1 meter aan de binnenkant van de 400 m baan worden de luidsprekers om de 25 meter geplaatst, zodat rondom een egaal geluidsveld wordt gerealiseerd. Door het volume van de luidsprekers zo af te regelen dat het tot aan de overkant van de baan hoorbaar is, wordt overlast aan een eventuele woonomgeving tot een minimum beperkt.

Autocross
Bij de autocross is er al zoveel geluid aanwezig dat hier de hoornluidsprekers het beste zijn toe te passen. Niet alleen voor het bereik (tot meer dan 100 meter per luidspreker) maar ook de rondvliegende modderspatten of stofwolken. Deze luidsprekers kunnen daar in principe tegen.
Ligt het rennerskwartier niet direct in de buurt van de geluidsinstallatie dan kan dit voorzien worden van een eigen geluidsinstallatie met het geluid van de baaninstallatie, waarbij de jury of de wedstrijdleiding met een prioriteitsmicrofoon mededelingen kan doen.

Wedstrijdklok
Vanaf 2016 hebben we ook een kleine wedstrijdklok in het pakket.
Geschikt voor het weergeven van de reguliere tijd, de officieuze wedstrijdtijd of de starttijd van deelnemers op steeds een bepaalde tijd van elkaar. Werkt op accu ca. 2 uur anders op netspanning.Meer informatie

Sport Sound
Dwarscamp 30
3992 RM HOUTEN

tel.: 030 - 6350844
GSM: 06 - 53402736
Social Media

Twitter

Facebook