Introductie

Sport Sound is de sportieve afdeling van Companion Sound & Vision. Al vanaf het begin zijn we aktief op het gebied van geluidsversterking bij een grote diversiteit aan sportevenementen. Na ruim 25 jaar is deze tak van het bedrijf gegroeid naar zo’n 30 hoornluidsprekers op statief, 3000 meter buiten-bekabeling, verschillende hoogwaardige versterkers, spraakgestuurde mengpanelen, CD-wisselaars en draadloze microfoons. Hierdoor zijn we in staat zijn om grote en kleine sport-evenementen van geluid te voorzien.


De in 1998 gebouwde jurywagen is voor menige vereniging en organisatie een welkome aanvulling.
Voor de uitgebreide omschrijving van deze wagen, de mogelijkheden en de sponsors klikt u HIER

De basisinstallatie voor de Sport Sound geluidsinstallatie voor evenementen als hardloop- en wieler-wedstrijden, bestaat uit een spraakgestuurd mengpaneel, een CD-wisselaar en één draadloze handmicrofoon.
Bij de start-finish lokatie worden minimaal vier full-range luidsprekers op statief geplaatst. Daarbij komen dan de benodigde hoornluidsprekers op statief en versterkers voor de rest van het parcours. Zo ontstaat de complete installatie.

Alle Sport Sound installaties worden uitsluitend door ons zelf bediend.

Voor het gebruik van apparatuur bij andere sportevenementen verwijzen we u graag naar onze andere website: www.companion.nu waar u alle benodigde apparatuur kunt vinden voor uw evenement. Ook is het in beperkte mate mogelijk om apparatuur (op maat) bij ons af te halen en zelf te installeren voor bijvoorbeeld zeskampen, toernooien en andere sportevenementen. Stuur een e-mail voor meer info.

BELANGRIJKE INFO
Door het beïndigen van de werkzaamheden van onze collega Peters geluidstechniek ontvangen we veel nieuwe aanvragen voor de geluidstechnische ondersteuning bij hardloop- en wieler evenementen. Sport Sound beschikt over slechts 1 jurywagen. Wees er op tijd bij voor de reservering voor 2024 !Meer informatie

Sport Sound
Dwarscamp 30
3992 RM HOUTEN

tel.: 030 - 6350844
GSM: 06 - 53402736
Social Media

Twitter

Facebook